Java fejlesztés

A legkülönbözőbb egyedi igények hatékony kiszolgálása
miért érdemes java programnyelvet választani?

Java - vezető programnyelv a vállalati szoftverfejlesztésben

Az "Write once, run anywhere." szlogent a Sun Microsystems azért használta, hogy a Java legnyilvánvalóbb és legmeghatározóbb versenyelőnyét bemutassa a nagyközönségnek.

Kompatibilitás
A Java egy platformfüggetlen megoldás, amely nem igényel jelentős kód-újrafordítást vagy rendszer-újratervezést, ez népszerűségének egyik legmeggyőzőbb oka. 
A Java végtelenül skálázhatóvá és rugalmassá teszi a terméket, az Ön vállalkozása pedig ugyanezekből az előnyökből profitálhat, így a Java a legjobb stratégiai választás egy induló projekt vagy egy business-to-business megoldás esetében.

A Java gyors és megbízható 
A Java sokkal gyorsabb, mint más virtuális gépi nyelvek, architektúrája pedig felhasználóbarát és megbízható. 
A többrétegű, eredendően hibakereső kódkezelő és szemétgyűjtő rendszerei lehetővé teszik a biztonsági problémák, az adatvesztés, a memóriaszivárgás és a rendszerhasználók esetleges károsodásának kockázatának jelentős csökkentését. 

A Java az egyik legnépszerűbb és legfejlettebb platform.
A Java népszerűsége viszonylag gyors fejlesztést garantál szinte bármilyen fejlesztendő termék számára, függetlenül annak méretétől vagy terjedelmétől. 

17 év tapasztalata
 2005 óta azon dolgozunk, hogy az online szoftverek fejlesztésében megszerzett tudásunk által kényelmesebbé, hatékonyabbá, jobbá tegyük az emberek életét a digitális térben. Együtt fejlődünk a technológiával, hogy tapasztalatunk és tudásunk legjavát nyújthassuk minden partnerünk számára. 
500+ projekt
17 év alatt rengeteg szoftverfejlesztési projektben vehettünk részt. Az egyszerű weblapoktól a portálokon és e-commerce rendszereken át, egészen a legösszetettebb egyedi fejlesztésekig,  az online szoftverek fejlesztésének minden területén bizonyítottuk csapatunk rátermettségét. 
60 fős csapat
Agilis csapatok, fejlesztők, product ownerek, scrum masterek, expertek, back-office, marketing, HR... minden munkakörben a legjobb kollégákkal dolgozhatunk. Csapatunk lendülete, tudása, tapasztalata által válhattunk a szoftverfejlesztés, nemzetközileg elismert vállalatává.  

Új digitális projektet tervezel?

Keress minket!