TÁVOLRÓL, SZEMÉLYESEN.

2021.05.27.

Mindent az elektronikus aláírásról

 
A jövő pénzügyeit már nem bankfiókokban végzik, ahogy a biztosításokat sem utazó ügynökök értékesítik majd.
Az ügyfelek, amit lehet, otthonról, online intéznének, ehhez pedig nélkülözhetetlen az elektronikus aláírás. Az ügyfélnek gyorsabb és kényelmesebb, a szolgáltató számára pedig nemcsak rengeteg költséget takarít meg, de forgalmat is növel.

Az e-alírás és e-szerződéskötés a digitalizáció egyik alaptalanul misztifikált területe. Pedig ha ismerjük a jogszabályi környezetet, és van némi fogalmunk a technológiai háttérről, nem olyan bonyolult ügy a bevezetése. Webinarunkon be is bizonyítjuk.

Témáink


1. Mi az az elektronikus aláírás, milyen fajtái vannak, milyen ügyeket lehet intézni velük, hogyan érdemes belevágni a bevezetésébe.

2. Milyen szempontokat ad az MNB április 15-i ajánlása a pénzintézetek digitalizációjának felgyorsítására, és hogyan tudnak megfelelni nekik a bankok. 

3. Demo: megmutatjuk, hogyan illeszkedik az e-aláírás az online ügyintézés folyamatába – a látogató első kattintásától, az ügyfélazonosításon át, a szerződés elektronikus megkötéséig.

Bonus
Milyen csatornákat preferálnak a hazai banki és biztosítási ügyfelek az ügyintézéshez? Bemutatjuk a Comnica országos ügyfékutatásának eredményeit.

Előadóink


Malinkó Péter

Péter a Contum alapító tulajdonosa, az elektronikus aláírás és a távoli szerződéskötés szakértője.
Több mint 15 éve foglalkozik nagyvállalati dokumentum-kezelő rendszerekkel.
A digitális transzformáció elkötelezett híve és hirdetője.

Horváth Gergely

Gergő a Comnica üzletfejlesztési igazgatójaként dolgozik a nagyvállalati ügyfelek termék-bevezetési projektjeinek sikeréért.
Az elmúlt 15 évben vállalati call center bevezetések, contact center automatizációs és integrált customer experience megoldások területén szerezett tapasztalatokat.
A távoli ügyfélazonosítás szakértője.

Kalmár Péter

Péter a Webtown egyik alapítója és ügyvezetője.
Több mint másfél évtizedes tapasztalattal rendelkezik integrált rendszerek üzleti tervezésében és informatikai kivitelezésében.
A digitális ügyfélélmény-fejlesztés szakértője.

Malinkó Péter előadásai

Horváth Gergely előadásai